Coach en healer, moeder van een heerlijke zoon, geboren in Amsterdam en een geboren Bourgondiër en levensgenieter. In een notendop.

Waarom ben ik dit gaan doen? Omdat ik zoveel mensen, onnodig weet ik nu, zie lijden. Wat voor mij heel herkenbaar is. Jaren lang ben ik opzoek gegaan naar geluk. Wat is het? Hoe creëer je het? En het blijkt dat geluk altijd al in je zit, mits je erbij kan. En dat vond ik zo verdomd lastig. Want HOE doe je dat met alles wat er om je heen gebeurd? Met wat mensen van je vinden en als je ergens staat wat je niet bevalt? Of als je traumatische dingen hebt meegemaakt waar je nog elke dag tegen vecht?

Ik snapte alles wat ik geleerd had. Ik zag mensen veranderen en ondertussen deed ik maar een paar dingen. Onwijs veel geld uitgeven, elke dag 6 pillen slikken tegen de hoofdpijn van de stress en door blijven gaan. Ik had geen vertrouwen in mijzelf en was onwijs verlegen. Bang om niet geaccepteerd te worden door andere, probeerde ik dit te verhullen met mooie kleding en dure spullen. Mijn lijf deed pijn, ik had geen liefde meer over om te geven aan andere en had alleen maar angst voor de toekomst. Plus ik had een dingetje met ontvangen. Geven was geen probleem. Het resultaat was dat ik te veel  van mijzelf weg gaf en uitgeput en gefrustreerd werd.

 

 

“Your need for acceptance can make you invisible in this world. Risk being seen in all your glory “

– Mandy Israel –

Dat is nu gelukkig heel anders! Ik heb volop vertrouwen in het leven, mijzelf en dat alles voor mij gebeurd en niet tegen mij. Ik heb veel studies gedaan. Oa NLP, DISC profiel trainer, personal mentoring over je brein en nu dus ook een healing opleiding. Uiteraard heeft elke studie een stuk bijgedragen aan mijn pad waar ik nu sta. Ik heb psychologen gezien, therapeuten, diëtisten, mediums, trauma therapeuten, talloze fysiotherapeuten, hapto therapeuten en ik kan nog wel even doorgaan.

Echter wat mij het meest geholpen heeft tot nu zijn de hellingen in combinatie met het bewustzijn. Alle antwoorden zijn altijd al aanwezig in bewustzijn. Zij hebben mijn zelf vertrouwen doen toenemen, na 1 healing van de medicatie afgeholpen (slikte 3 jaar lang 6 pillen per dag en probeerde geruime tijd hiervan af te komen). Sindsdien weet ik dat er meer is dan dat wij voor waarnemen als onze realiteit. En wil ik mensen zoals ik daar graag bij helpen om hetzelfde te bereiken, om plezier, succes en je realiteit te veranderen. Ik was vooral een doener, iemand die continue aan het vechten was om iets te bereiken. Maar het liet mij alleen maar vermoeid, leeg en zonder al te veel resultaat achter. Ik vind dat iedereen geluk, liefde, plezier en succes verdient. En weet dat dat ook mogelijk is.

 

En daarom ben ik dit gaan doen, om mensen mee te geven dat een mooi leven ook weggelegd is voor jou. Ook al is het nu misschien een ver van je bed show, maar het leven is vele makkelijk, leuker en simpeler te creëren dan je nu voor mogelijk acht. Ik geniet van mensen vanuit mijn hart te mogen begeleiden en hun proces mee te mogen maken. Omdat ik weet dat het niet uit maakt wie je bent of waar je vandaan komt, dat ook jij je droom leven kan gaan leiden.

Powered by WishList Member - Membership Software